Uwong Urip neng alam ndunyo


Uwong urip iku yo amung mampir ngombe

yen wis ilang ngelake bakal neruske lakune

mlaku marang urip kang abadi

yoiku urip neng alam akherat

mulo monggo kitho sedoyo tansah eling lan waspodho

menungso pancen ora bakal luput saka luput lan dosa

anangeng menungso sanget mertobat marang sing Kuoso

Tinggalkan komentar

Belum ada komentar.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s